PGB/WMO

Cleine coaching levert ervaren personeel voor elke (complexe) zorgvraag. We zijn ons bewust dat het werken in een gezin of bij zorgvragers thuis specifieke eigenschappen van de werker vraagt. Door een goede formulering van de zorgvraag vinden we altijd een goede match.

Als PGB budgethouder heeft u de verantwoordelijkheid om begeleiders/verzorgers te vinden passend bij de hulpvraag van uw  kind, broer, zus of vriend/vriendin. Wij van Cleine coaching helpen u graag bij deze belangrijke taak.

Bent u op zoek naar ambulante begeleiding of vervangende zorg, zoals logeeropvang of vakantieopvang? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag wil Cleine coaching u daarbij helpen, want wij  weten hoe intensief het kan zijn continu de zorg te hebben voor een kind, broer, zus of vriend/vriendin. Soms is het noodzakelijk de zorg even uit handen te geven. Wanneer u even op adem wilt komen, staan wij voor u klaar. Wij vinden voor u de betrokken en professionele hulpverlener, die past binnen uw gezin. Hiervoor zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn vindbaar via www.nationalehulpgids.nl en lid van Per Saldo www.pgb.nl.

 

Contact