Referenties  

Marnix, Het was een mooie ervaring jou te ontmoeten en met jou te werken. Je hebt een geweldige manier van trance coaching die een diepgaande verandering te weeg brengt. Tijdens de trance wordt je meegenomen in een andere wereld,de wereld die jij wenst, dat is een geweldig gevoel. Je hebt een diepgaand intuïtief vermogen mee te gaan in het model van de wereld van je cliënt. Ik dank je voor die mooie ervaring. Omega groet Corrie Schelling
Corrie Schelling
Ik kan iedereen Marnix Cleine aanbevelen, alleen al die rust die hij uitstraald. Weet waar hij mee bezig, is zich terdege van bewust wat wel en wat niet kan.
John Bil

Eigenaar

We zijn in contact gekomen met Marnix toen hij via een uitzendbureau bij ons in Druten kwam werken. Hij heeft ons zeer geholpen om een begeleidingsstijl van een cliënt mee op te bouwen. Aan zijn feedback hadden we daadwerkelijk iets en kon altijd iets mee gedaan worden. Later in het traject hebben we een training gehad vanuit zijn nieuw opgestarte bureau. Alleen maar positieve ervaring. Marnix is een kei in de theorie omzetten naar de praktijk en op zo'n manier dat iedereen het ook begrijpt en er in de praktijk mee aan de gang kan. Marnix is een aanrader. Wij hopen in de toekomst nog gebruik van zijn diensten te maken. Bedankt voor wat je nu al voor ons hebt betekent.
Diana Klaassen

Cliëntcoördinator MVG

Ik ken Marnix van de opleiding omega healing. Het leuke aan Marnix vind ik zijn nuchtere en kritische insteek, waarmee hij anderen op een liefdevolle, betrokken en integere manier tot inzichten brengt.
Lonny van Son

Psycholoog

Ik ben een aantal malen bij Marnix geweest om weer een stap te krijgen in de goede richting. Op mijn 19e jaar kreeg ik voor het eerst te maken met paniek aanvallen en spanningen. Na jaren gebruik van medicatie vond ik het nu wel tijd om het genezingsproces in gang te zetten. Via via ben ik met Marnix in contact gekomen en heb hem gevraagd of hij me wilde helpen. Na een aantal sessies heb ik het gevoel dat ik weer aardig op de weg terug ben. Een heerlijk gevoel om weer dingen te doen die je normaal zou ontwijken. Marnix is een jongen die ook echt naar je luistert en daar de therapie op aanpast. Zelfs als je weg gaat bij de eerste therapie sessie heb je al het gevoel dat je winst hebt geboekt , wat ik nog nooit eerder heb mee gemaakt en ik heb al een aantal therapieën gevolgd. Ik ben trots op wat ik nu heb bereikt en ben Marnix daar zeer dankbaar voor.
Erik Post
Als externe teamcoach ben je voor een bepaalde periode aan ons team verbonden geweest. Je kreeg de opdracht, om samen met, zorg te dragen voor draagkracht binnen het team om broodnodige veranderingen door te voeren. We zijn het traject begonnen door het opstellen van een teamvisie, waar iedereen zich aan heeft geconformeerd. Doordat je je neutraal op kon stellen, en de focus richtte op de cliënten, en de begeleiding daarvan. Werd ook duidelijk waar de knelpunten binnen het team zaten. Het was een eyeopener. Door steeds weer de begeleidingsstijl naast de teamvisie te leggen, werden valkuilen zichtbaar en werd men zich bewust van de oorzaak en gevolg van eigen handelen. Een van de belangrijkste dingen die duidelijk werd was het belang voor de cliënt over zelf regie/invloed kunnen hebben over het eigen leven. Het traject heeft veel goeds gebracht zowel voor de cliënten als voor de medewerkers. Het team is uiteindelijk niet helemaal in dezelfde samenstelling met elkaar verder gegaan, maar wat overbleef, is een sterk team geworden, waar met respect voor de cliënten en elkaar gewerkt wordt. Marnix langs deze weg nogmaals bedankt.
Lian Koldenberg

Team coördinator

Ik ken Marnix in eerste instantie als de collega die mij heeft ingewerkt op mijn huidige functie als begeleider bij 's-Heerenloo. Daarnaast heb ik van Marnix een training bijgewoond. In beide situaties blinkt Marnix uit in het OP MAAT geven van advies. Hij straalt rust, veiligheid en zekerheid uit en na enkele ogenblikken is het duidelijk dat hier iemand staat die kennis van zaken heeft, evenals een passie voor het vak. Voor ons is het erg jammer dat Marnix ons verlaten heeft. Voor cliënten en instellingen die gebruik maken van zijn diensten is het een grote winst. Bedankt Marnix!
Duncan Middleton

Begeleider

Hallo Marnix, Je hebt een x-aantal maanden bij ons meegedraaid waarin ik je heb leren kennen als een kundig iemand die weet hoe het in de praktijk werkt. Al heel snel "kende" je de groep mensen(bewoners en teamleden) waarmee je te maken kreeg en ging je aan de slag. Mij is duidelijk(er) geworden, door jou aanwezigheid en inzet, dat de oplossing vaak simpeler is dan gedacht word. Vaak worden er allerlei, lastige theorieen op los gelaten om een bepaalde relatieverstoring weer op gang te krijgen, met vaak een teleurstellend resultaat. Jou motto (en stiekem ook de mijne) is om ieder mens te benaderen op de manier hoe jezelf ook graag benaderd zou worden in een bepaalde situatie. Dus inleven en laten leven. Op deze manier ontstaat er snel een samenwerkingsrelatie en zijn de resultaten vaker positief. Door jou rol in ons team is dit voor velen weer duidelijk geworden en is ons doel: "Rust en veiligheid op de werkvloer" een stukje dichter bij gekomen. Bedankt voor je verhalen, voorbeelden, theorieën en (ook) eigen bereidheid om te luisteren leren van een ander. Groet, René
René Nibbelink

Pedagogisch Medewerken Estinea

De aanleiding voor de cursus was dat wij als team behoefte hadden aan weerbaarheid en handvatten om te gaan met agressie. Hiervoor waren drie cursusdagen gepland. Marnix liep voordat de cursus begon een aantal diensten mee op de afdeling. Tijdens deze diensten (nog voordat de eerste cursusdag begonnen was) gaf Marnix blijk van betrokkenheid en een frisse kijk op de situatie. Bij de eerste cursusdag liet Marnix ons bewust worden van de cliënt en zijn gedragingen door middel van theorie. Dit was een enorme eyeopener. Verder sloot de theorie goed aan op de alledaagse praktijk op de afdeling. Marnix liet gedurende de hele cursus ruimte open voor discussie en toonde zich flexibel door op onze wensen en ideeën in te springen en mee te denken. Zo nodig week Marnix van de agenda af zonder daarbij de rode draad en de structuur uit het oog te verliezen. Dit zorgde voor een open, constructieve en een productieve werksfeer. Met de opgedane kennis en de handvatten die Marnix ons heeft gegeven zijn we als team direct aan de slag gegaan!
Raimond Bruggeman
Marnix heeft mij geholpen om te gaan met de woede aanvallen van mijn dochter, van twee jaar oud. Op momenten dat zij zo onhandelbaar was dat ik zelf geen kant meer uit kon, heeft hij mij de handvatten aangedragen om haar te helpen hier weer uit te komen. Er zullen in de toekomst wel weer momenten zijn dat ik geen uitweg meer zie, het is een prettig idee dat hij er dan zal zijn met een advies. Bedankt Marnix.
Magda Mihaila

Moeder

Marnix is in 2009 betrokken bij een team dat door omstandigheden uit elkaar lag, door te luisteren en te overleggen heeft hij een gedeeltelijk nieuw team gerealiseerd, wat nog steeds hecht en standvastig is. tevens heeft hij geholpen met een andere kijk naar bewoners ondersteund met veel kennis. ook tijdens de agressietraining liet hij verschillende kanten van gedrag zien...hij laat je in je waarde, heeft respect, persoonlijk. Bedankt!!
Mirjam Ranter

zorg coördinator ECG

Marnix is een mooi mens, niet snel tevreden en gaat dan vaak tot de bodem, tijdens de Omega opleiding altijd een kritische vraag. Dankjewel voor de fijne sessies samen!
Joy Catsburg

Muzikant en klankmasseur

dag marnix. ik heb bij jou in een groep gezeten, waar je een agressie preventie training gaf. Het persoonlijke, het geduld, het luisterend, het durven veranderen van het lesprogramma en het hierbij inspelen op de daadwerkelijke achterliggende hulpvraag van onze groep. Maar ook, het zeker jezelf, jij als trainer, je kwetsbaar te durven opstellen is me bijgebleven. Dat maakte dat het een gelijkwaardige verhouding was, en niet de trainer, die ons wel even wat kwam leren. In tegendeel denk ik. bedankt voor de ervaring, je hebt zeker indruk op me gemaakt. Groet Karin van Aalstede uit Dieren.
Karin van Aalstede

pedagogisch medewerker

Hoi Marnix, Bedankt voor onze sessies. Jij kan op een liefdevolle manier confronterend zijn waardoor jij snel tot de kern van iemands probleem kan doordringen. En vervolgens kan je iemand ook uitstekend begeleiden naar het vinden van de juiste wijze om dit probleem aan te pakken. Je hebt passie voor je vak en bent integer, betrokken en initiatiefrijk en vol enthousiasme. Een super coach met een groot hart!! Veel liefs van een fan!!
Ellen van 't Hooft-van den Wittenboer

Omega Health Coach

Als Marnix ergens voor gaat dan is dit ook voor de volle 100%. Met betrokkenheid, respect en vol overgave wil hij het beste voor elke cliënt. Good luck en veel succes. Jij kan het. René.
René Kleinherenbrink

vakleerkracht LO

Hallo Marnix Gefeliciteerd met het behalen van je omega health coach, hier zal je veel mensen mee gaan helpen, vanuit je gevoel, passie en betrokkenheid met elkaar. het was geweldig om je te leren kennen, je bent een pracht mens wat veel kracht en steun uitstraalt Je bent een super coach Alle goeds toegewenst
Nancy Buckx

omega health coach

Marnix, proficiat met je certificaat! Uit ervaring weet ik dat jij er helemaal voor gaat! Met al jouw kundigheid, kracht, passie en betrokkenheid. Veel succes en lieve groet Marjon
Marjon Sarneel

omega health coach

Ik ken Marnix als een integer persoon. Hij coacht met passie voor zijn vak vanuit zijn hart met respect voor de cliënt. Door zijn manier van vragen kom je snel tot inzichten en resultaat.
Renata Kok

Trainer-coach

Hoi Marnix, bedankt voor onze mooie sessies, waarbij je het probleem altijd heel snel terug weet te brengen tot de kern waar het om gaat. Soms even confronterend, maar altijd positief en opbouwend voor mezelf om verder aan te werken. veel liefs!
Nelleke Kerkhof

Natuurgeneeskundig therapeut

Marnix is een erg plezierig persoon om mee samen te werken. Hij is heel erg gedreven in zijn werk en weet mij daarmee te enthousiasmeren. Marnix bedankt!
Bard Duijs

Functie Softwareontwikkelaar

Referentie achterlaten: